dijous, 27 de novembre del 2008

EUROPEAN FESTIVAL BALOONS



Al juliol vaig tenir l'oportunitat de gaudir d' un espectacle incomparable, la 12ª edició del EUROPEAN FESTIVAL BALOONS a Igualada, gràcies a l'amic Luís Calle. És una sensació única que recomano a tothom.

En julio tuve la oportunidad de disfrutar de un espectaculo incomparable, la 12 edición del EUROPEAN FESTIVAL BALOONS en Igualada, gracias al amigo Luís Calle. Es una sensación única que recomiendo a todos.

divendres, 21 de novembre del 2008

Picar l'ullet



Aquestes fotos estan fetes al Parc Animalier de Les Angles, capital de la comarca nord-catalana del Capcir. Són fotos que tenia guardades i que avui m'agrada tornar a recordar.

Estas fotos las hice en el Parc Animalier de Les Angles, capital de la comarca nord-catalana del Capcir. Son fotos que tenía guardadas y que hoy me gusta volver a recordar.

dimarts, 18 de novembre del 2008

divendres, 14 de novembre del 2008

dimarts, 11 de novembre del 2008

Enfoc 2008



El 21 de setembre vaig assistir a la matinal fotogràfica ENFOC 2008 gràcies a la invitació de Luís Calle i David Puente. Va ser una jornada de retrobament i vaig tenir l'oportunitat de conèixer a Josep Fàbrega i Eric Martín amb els que espero compartir molts moments fotogràfics. Gràcies a tots.

El 21 de septiembre asistí a la matinal fotográfica ENFOC 2008 gracias a la invitación de Luís Calle y David Puente. Fue una jornada de reencuentro i tuve la oportunidad de conocer a Josep Fàbrega y Eric Martín con los que espero compartir muchos momentos fotográficos. Gracias a todos


divendres, 7 de novembre del 2008

Vida de Gat





Magnífic raconet el d'aquest gat savi que busca l'escalfor del sol. Entretant al seu voltant presses i corredisses de la gent que va i ve pels carrers empedrats de la vila de Besalú.

Magnífico rinconcito el de este gato sabio que busca el calor del sol. Mientras a su alrededor prisas y carreras de la gente que va y viene por las calles adoquinadas de la villa de Besalú.

dilluns, 3 de novembre del 2008

Records de Cabo de Gata



Des d'una petita i vella finestra oberta al món allibero els meus pensaments.

Desde una pequeña i vieja ventana abierta al mundo libero mis pensamientos.