dilluns, 27 de juliol de 2009

Seguint les teves passes

Sé que potser no és la foto més adient per al temps que estem però estic provant el blanc i negre i aquesta fotografia em porta bons records. Marxo uns dies de vacances així que us deixo amb l’esperança de que gaudiu d’uns dies el màxim de sortosos.
Fins aviat.

Sé que quizás no es la foto más adecuada para el tiempo que estamos pero estoy probando el blanco y negro y esta fotografía me trae buenos recuerdos. Me marcho unos días de vacaciones así que os dejo con la esperanza de que disfrutéis de unos días el máximo de suertudos. Hasta pronto.

dijous, 23 de juliol de 2009

Fora de Joc


Arrossegada fins a la sorra, vella, amb poques possibilitats de ser reutilitzada i envoltada d’altres restes, aquesta pilota, m’ofereix un nou motiu fotogràfic en una de les platges més solitàries de El Delta de l’Ebre.

Arrastrada hasta la arena, vieja, con pocas posibilidades de ser reutilizada y rodeada de otros restos, esta pelota, me ofrece un nuevo motivo fotográfico en una de las playas más solitarias de El Delta de l’Ebre.

dilluns, 6 de juliol de 2009

Joan Salvador Gavina


Al veure aquesta imatge, entre les meves fotos, vaig recordar un llibre, en Joan Salvador Gavina, un cant a l'autèntica llibertat.

Al ver esta imagen, entre mis fotos, recordé un libro, en Joan Salvador Gavina, un canto a la auténtica libertad.