dimarts, 13 de gener del 2009

Capes i Pinzell



Una imatge que ja havia mostrat (la primera imatge) però aquest és el primer cop que treballo amb capes i també utilitzo el pinzell d'història per aconseguir aclarir la neu (la segona imatge). No estic segura que els resultats siguin els més desitjables però tot just començo a fer les meves primeres incursions en photoshop i vaig provant coses.


Una imagen que ya había mostrado (la primera imagen) pero esta es la primera vez que trabajo con capas y también utilizo el pincel de historia para conseguir aclarar la nieve (la segunda imagen). No estoy segura que los resultados sean los más deseables pero apenas empiezo a hacer mis primeras incursiones en photoshop y voy probando cosas.

13 comentaris:

David Puente Tripiana ha dit...

El canvi és notable.
Per ser el primer cop crec que t'ha sortit força bé.
D'una foto apagada, completament plana has passat a una foto contrastada, plena de detall i amb una llum molt bona.
Segueix aprenent que creixeràs molt.
Un peto

Osselin ha dit...

Benvolguda Encarna:
Em faria iL·lusió saber si els meus consells t'han servit per fer la foto.
D'altra banda si vols solucionar definitivament el problema de la grandària de les fotos i t'agradaria que qualsevol foto teva portés a la teva galeria, digues-m'ho.
I una última qüestió, on vas a aprendre necessitan profes de Photoshop, m'agradaria donar algun curset i anar guanyant per la d700 que es la millor camara del món (de llarg) fins a impressions A3.

Encarna ha dit...

David,

“En ello estamos”. Moltes gràcies pel suport. Compto amb la vostra paciència per anar millorant.
Molts petons.

Josep,

Doncs ahir no vaig tenir temps i avui al migdia ho he posat en pràctica. T’explico a veure si és això: he duplicat capa, Imagen-Ajustes-Curvas. Configurar Punto Blanco, he clicat sobre el lloc desitjat i he baixat l’opacitat. Solucionat el tema amb rapidesa i efectivitat. Gràcies. Estaria molt bé poder seguir les teves classes de molt a prop, tot i que el meu nivell és molt bàsic.
Respecte això les classes són únicament de 12 hores, res. Les imparteix l’Ajuntament de Manresa en col•laboració amb els centres cívics de la localitat. Nosaltres, els alumnes, únicament paguem un preu “simbòlic de 12 €”. Així que no sé si et val la pena. De totes maneres si has de fer algun contacte imagino que hauries de parlar amb Formació i Iniciatives de l’Ajuntament de Manresa. Les classes s’imparteixen des dels Centres cívics de la localitat. Imagino que la D700 deu ser la hòstia, perdó.

Osselin ha dit...

Ahir vaig llegir la revista "Chasseur d'images", juntament amb DPReview les .dues fonts informatives més fiables de tot el món fotogràfic.
En el número de Gener ve una comparativa seriosa i a fons: D700, D3, EOS 5d II i SONY alpha 900.
La D700 fins a tamny A3 els passa la mà per la cara a totes en tots els aspectes.
Com que un A3 és més que suficient per concursar, doncs si , la D700 es un maquinón de la rehostia (amb perdó). A més , imagina, que si fas un panoramica de 5 fotos et surt una foto a plena definició de 1.50 x 50. i si fas 6 fotos (dues files de tres fotos pots fer una foto cuadrada 1.20 x 1.20 i encara sobra càmara!.
Salutacions i gràcies.

Fede ha dit...

Pués ánimo Encarna que tiene buena pinta tu incursión en photoshop.

Un beso.

Fernando Gonzalez Seral. fgseral ha dit...

...parece el cielo de "El señor de los anillos". La foco segunda ha ganado, pero se le ve que marca un poco el contorno de las montañas, si se puede evitar, creo que estaría mejor.
Un abrazo.

Luis Calle ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Luis Calle ha dit...

Animo. Encarna. Tot això del photoshop jo crec que és qüestió d'experimentar i és un poc allò que tots els camins van A Roma. Em refereixo que és possible arribar a un resultat final de moltes maneres diferents en el Photoshop. A més, el primer curset, per bàsic que sigui és com el primer amor... mai s'oblida, és una primera experiència única per l'emoció del descobriment de novetats gairebé màgiques. Dintre de 15 dies mes o menys podré assistir a un curs que patrocina la Unión Empresarial de l'Anoia , dura vuit dissabtes i el professor serà ni més ni menys que Gabriel Brau Gelabert, autor de "Llums de Africa". Estic content doncs en el 2007, juntament amb David, vaig assistir a un dels seus tallers de cap de setmana i va ser llavors quan realment vam donar un salt qualitatiu . No dubtis que compartiré el que pugui aprendre dels seus ensenyaments. Una abraçada

Encarna ha dit...

Josep,

Doncs apa "a por ella". Espero que aviat la tinguis que segur que és un petit tresor.
Una abraçada!

Fede,

Gracias, haber si me organizo un poquito y saco más tiempo y esfuerzo para dedicarme a photoshop.
Un abrazo.

Fernando,

Pues sí, se parece bastante aquel cielo terrorífico. Me parece que es el cielo más terrorífico que he hecho nunca aunque no dista mucho de la realidad. Creo que llevas razón, marca demasiado reflejo ese contorno. Agradezco el consejo y intentaré corregirlo.
Un abrazo.

Lluís,

Gràcies pel teu recolzament que ja saps que valoro molt. És una sort que puguis assistir aquest curset perquè és segur que ampliaràs, encara més, els teus coneixements. Els que et coneixem sabem que sempre comparteixes els teus coneixements i que sempre es pot comptar amb tu.

Gràcies company i bona llum.

Juan ha dit...

Encarna, no soc jo ningú per valorar el resultat, però la diferència es evident. Jo també estic a la recerca d'un curset de photoshop. Avant i sort!

Encarna ha dit...

Gràcies Juan.
Així que anirem avançant plegats. Per sort tenim gent al voltant que ens poden donar un cop de mà.

Molts records i una abraçada.

MªTeresa Gómez Puertas ha dit...

El caso es que me gustan las dos....porque la primera se me antoja misteriosa....pero es bueno experimentar...igual con un ahorquillado en el momento de la toma?Pero eso solo es una opinion personal.

Joanjo ha dit...

Molt millor.